Kas teikia mums džiaugsmą?
Rašyti komentarą gali tik prisijungę lankytojai. Prisijungti
po (2009-07-05 14:49):
Siaurucius ,kietaji,Zigizmunda,na ir save su Mindauginem.
po (2009-06-28 11:02):
ane
uola (2009-06-27 22:39):
Na,tikrai dziaugiuosiu,nes matau,kad pats ant eiluciu po/sikabinai...:))ir dabar tau tik eilutes ir tesivaidena,ane?:)
po (2009-06-27 18:32):
Gerai ,gerai kietasis , nieko kabinti nereik cia, kaip ir teisintis. Įdomu kad džiaugsmo pagrindus turi tėvu sudėtus .O eilutes mėgsti mėgsti.Na o mano pokeistis skaityti gal ne dziaugsma o savoka apie rašytoja pasako.Tamsta kietasis nerūstauk nes kai rūstauji bjauriai atrodai, geriau džiaukis na kad ir eilute užkabinai
zigmas (2009-06-27 13:20):
Labai lengvas ir paprastas,puikus zodis raginantis prisiminti visiems uzuomarsoms tikraja gyvenimo vilti:)
Bet is kitos puses,jei jau tokie zmones kaip gerb.Mindaugas garsiai prisipazysta nu,kad tipo vyrai siaip jau as pats:
"Žaviuosi krepšinio, futbolo ar ledo ritulio aistruoliais, gėriuosi, kaip karštai jie serga už savo komandą..."
Ir cia pat prisimines,kad tai tik,o siaube..:),laikinas dalykas,pasitaiso ir toliau atsiputes kitiems primena,kad vis del to:
"... nesusižavėkime laikinais dalykais, kūno malonumais,..."
Susidaro toks ispudis,kad gerb Mindaugas zavedamasis tais kurie zavisi laikinais dalykais daro ta paty tik, jam tai leistina,nes jis nera tas uzuomarsa kuris kiekviena diena sau pamirstu priminti,kad tai tik laikina...:)))
Ir aisku taip norisi susukti kartu su aut.:
"Išdrįskime svajoti apie dangaus karalystę.."
Ir visiems palinketi,kad tos svajones dar ir issipildytu,aisku,tik per gyvenima tikejimu,o ne regejimu:)
Bet is kitos puses,jei jau tokie zmones kaip gerb.Mindaugas garsiai prisipazysta nu,kad tipo vyrai siaip jau as pats:
"Žaviuosi krepšinio, futbolo ar ledo ritulio aistruoliais, gėriuosi, kaip karštai jie serga už savo komandą..."
Ir cia pat prisimines,kad tai tik,o siaube..:),laikinas dalykas,pasitaiso ir toliau atsiputes kitiems primena,kad vis del to:
"... nesusižavėkime laikinais dalykais, kūno malonumais,..."
Susidaro toks ispudis,kad gerb Mindaugas zavedamasis tais kurie zavisi laikinais dalykais daro ta paty tik, jam tai leistina,nes jis nera tas uzuomarsa kuris kiekviena diena sau pamirstu priminti,kad tai tik laikina...:)))
Ir aisku taip norisi susukti kartu su aut.:
"Išdrįskime svajoti apie dangaus karalystę.."
Ir visiems palinketi,kad tos svajones dar ir issipildytu,aisku,tik per gyvenima tikejimu,o ne regejimu:)
uola (2009-06-27 12:46):
Po/keistis tamsta esi,sugebi iskaityti tai,ko nera...tikriausiai toks iskaitymo budas paciam yra viena is daugelio dziaugsmo rusiu.:))
Mano komentaruose tikrai,labai nedaug eiluciu,bet bendraujant su zmonemis ju buna daugiau,ir tikrai,dziaugsma atnesa tai,kai uzkabini zmogu viena eilute...
Mano komentaruose tikrai,labai nedaug eiluciu,bet bendraujant su zmonemis ju buna daugiau,ir tikrai,dziaugsma atnesa tai,kai uzkabini zmogu viena eilute...
po (2009-06-27 10:31):
Keista ,bet is tamstos laimes rusiu komentaruose to nesimato. O tik labai daug eiluciu , išeitu taip kad tevai tik eilutes su dirzu verte mokintis.Na uoletasai reikėtu tau pabandyti. Žinok uoletasai aplinkui daug žmoniu nevien tetis ir mama .
uola (2009-06-26 22:16):
Kam mums tai bandyti daryti po/platuti?,mes visa tai juk darome naturaliai...tevai vaikysteje iskiepijo visas sias savybes..:))
Po (2009-06-26 14:38):
Žinau ir nemažai bendravimas su pažystamais,bendradarbiais,laiko praleidimas su žmonėmis, mėgaujantis savo darbu .Na kad ir ką nors gera padarei,kad ir senutei per gatvę padėjęi pereiti.Nušypsojai kam nors.Pabandykit kada nors siauručiai
uola (2009-06-26 09:01):
O kokias dar dziaugsmo rusis zinai,Po?Nenoriu buti siauras,anei po/siauris,tai jei zinai daugiau kokiu tai dziaugsmo rusiu,tai atverk,kad prasiplatinciau...:))
Po (2009-06-25 11:46):
Pasirodo vieną ir džiaugsmo rūšių yra žinoti daug eilučių iš evangelijos ir senojo testamento.Siauras labai siauras ,ir ką gali pasimokyt nebent irgi būsi siauras
uola (2009-06-25 08:15):
Jn.14 skr. kalba tik apie Tevo namus,bet ne apie Tevo namus DANGUJE...
uola (2009-06-25 08:13):
taip,autorius kalba apie Guodeja,Teva...bet kur jis izvelgia Tevo namus danguje? Jn.14 skr. kalba tik apie Tevo namus,bet ne apie Tevo namus .Autoriaus mintis tokia,kad dabar Kristus danguje stato mums buveines (juk jis stalius dailide).:)) ir laikui atejus,Jis sugryz,kad paimti mus ir apgyvendinti tuose Jo paruostuose buveinese...Nezinau,is kur tokia mintis atejo autoriui,bet tai ne bibline mintis,o greiciau kazkokios tai zmogiskos religijos mintis.
mintis (2009-06-24 20:22):
Puikus padrąsinimas, ačiū.
uolai> Jei atidžiau skaitytumėte, pastebėtumėte, jog autorius kalba ir apie Guodėją, ir apie Tėvą bei Jo namus danguje, tad mes nesame našlaičiai. Jis rodo į amžiną viltį, dėl kurios mes ir esame išgelbėti.
"Ir jei vien dėl šio gyvenimo dėjome savo viltis į Kristų, tai mes labiausiai apgailėtini iš visų žmonių."
uolai> Jei atidžiau skaitytumėte, pastebėtumėte, jog autorius kalba ir apie Guodėją, ir apie Tėvą bei Jo namus danguje, tad mes nesame našlaičiai. Jis rodo į amžiną viltį, dėl kurios mes ir esame išgelbėti.
"Ir jei vien dėl šio gyvenimo dėjome savo viltis į Kristų, tai mes labiausiai apgailėtini iš visų žmonių."
uola (2009-06-22 21:56):
"Vieni pirmųjų Kristaus paguodos žodžių mokiniams nukelia juos į būsimąjį gyvenimą, Tėvo namus danguje, kur jiems jau niekada neteks išsiskirti. Jėzus žada, jog, metui atėjus, Jis sugrįšiąs į šį pasaulį dar kartą, kad pasiimtų pas save Jo laukiančius. Jis tikina, kad kaip Jis bus gyvas, taip amžinai gyvi bus ir Jo pasekėjai, o susitikimas su Juo virs neapsakomu džiaugsmu: „Einu jums vietos paruošti. Kai nuėjęs paruošiu, vėl sugrįšiu ir jus pas save pasiimsiu, kad jūs būtumėte ten, kur ir Aš. O jūs mane matysite, nes Aš gyvenu ir jūs gyvensite. Taip ir jūs dabar nuliūdę, bet Aš vėl jus pamatysiu; ir jūsų širdys džiūgaus, ir jūsų džiaugsmo niekas iš jūsų nebeatims" (Jn 14, 2-3.19; 16, 22).Tikėtis ko nors panašaus šiame pasaulyje beprasmiška, nes šis pažadas skirtas dangiškiems namams."
Cia autorius klysta.Jezus gi sugryzo pas savo mokinius,kaip Dvasia,-pirmaja savo prisikelimo diena...
Tai negi autorius mano,kad mes iki siol esame naslaiciai?Ir kad Jezus iki siolei ruosia mums vietas danguje?:)).
Nu,kazkaip tai skamba ,kaip is grazios pasakos...
Cia autorius klysta.Jezus gi sugryzo pas savo mokinius,kaip Dvasia,-pirmaja savo prisikelimo diena...
Tai negi autorius mano,kad mes iki siol esame naslaiciai?Ir kad Jezus iki siolei ruosia mums vietas danguje?:)).
Nu,kazkaip tai skamba ,kaip is grazios pasakos...
Šiame
Ganytojo numeryje:
Ganytojo numeryje: