Šiame
Ganytojo numeryje:
Ganytojo numeryje:
Didžiuotis ar atgailauti?
Rašyti komentarą gali tik prisijungę lankytojai. Prisijungti
burba (2009-12-06 23:39):
Dievas neatmeta nusidejelio,kuris atgailauja del savo nuodemiu ir duoda jam nauja sirdi,kuri bjaurisi nuodeme. bet atmeta ta,kuris naudodamasis Jo istikimybe ir gailestingumu pateisina savo nuodemes.teisingai manai ,kad Dievas yra istikimas ir teisingas ,velniai irgi tuo tiki ,vienintelis skirtumas tarp taves ir ju,kad tau duota malone atgailauti ,jiems ne.
to gejus (2009-12-06 19:33):
Pagaliau davai pats imk Biblja ir skaityk.Ir davai pats saukis Jezaus-mes uz tave to neprivalome daryti.Uzteks cia bliuznyt,nes jau viska zinai-tad daryk ta ka zinai,o ne gincykis cia.Neapsimesk durneliu ir neprovokuok cia begaliniu diskusiju.Uzteks kalbu-pradek daryti,taikyti ka zinai.
gėjus (2009-12-06 17:11):
man tai primena jobo varianta ,kažkaip labai užneša,tie jusu pasisakymai.manau kad Dievas yra ištikimas ir teisingas.tik norisi pamatyti, jei dievas neatmeta tai kodėl mūsuose taip dvelkia inkvizicija.juk ir patys skaitydami evangelija daug vietu jos net nesuprantate
Geros zinios (2009-12-06 14:27):
Dievas geju tikrai neatmete. Dievo karalysteje yra bsoliuti lygybe, visos nuodemes vienodos, ar jas darome protu, ar akimis, ar ilgu liezuviu, ar rankomis, ar kojomis, ar su tuo organu.
Nei vieno nera kuris nedaytu kokiu nors nuodemiu, taigi nei vienas negali smerkti kito, Dievas visus isgelbejo ir visus pasiims. Nei vieno nera kuris nedarytu kokiu nors nuodemiu, bet tai nereiskia, kad visi eis pragaran. Visi tikinys Jezumi eis pas Teva.
Nei vieno nera kuris nedaytu kokiu nors nuodemiu, taigi nei vienas negali smerkti kito, Dievas visus isgelbejo ir visus pasiims. Nei vieno nera kuris nedarytu kokiu nors nuodemiu, bet tai nereiskia, kad visi eis pragaran. Visi tikinys Jezumi eis pas Teva.
>gejui (2009-12-06 13:02):
Nezinau ar paciam kada teko girdeti Evangelija, kuri yra Dievo jega isgelbeti kiekviena tikintyji?
Ta diena kai garsiai ispazinsi,kad Jezus Kristus yra tavo Gelbetojas ir Viespats,tada pats ir gausi tos Dievo jegos apsispresti,kuo tu busi Jame-gejus ar laisvas.
Tarp Istatymo,kuris yra tik tam,kad pazintum nuodeme ir tavo Isgelbejimo malones yra toks skirtumas-vienu atveju tu zinai bet nieko negali pats padaryti,nes neturi tam jegos,kitu-tu pazysti tiesa,kuri ir padaro tave laisva...
Klausi,ar Dievas musu neatmete?
O taip,Jis visus atmete,nes visi nusidejo.Bet Jis visu ir pasigailejo.Ir yra tik vienas budas realiai priimti ta Jo (pasigailejima)malone asmeniskai,per Jezu Kristu...
Taigi,jei paciam neteko girdeti Dievo Evangelijos,(geros zinios tau asmeniskai)yra daug puikiu krikscioniu kurie mielu noru ja su tavimi pasidalins,nes esme ne tame ar pats esi gejus,ar dar kas nors,o ar asmeniskai pazysti Jezu..
Ta diena kai garsiai ispazinsi,kad Jezus Kristus yra tavo Gelbetojas ir Viespats,tada pats ir gausi tos Dievo jegos apsispresti,kuo tu busi Jame-gejus ar laisvas.
Tarp Istatymo,kuris yra tik tam,kad pazintum nuodeme ir tavo Isgelbejimo malones yra toks skirtumas-vienu atveju tu zinai bet nieko negali pats padaryti,nes neturi tam jegos,kitu-tu pazysti tiesa,kuri ir padaro tave laisva...
Klausi,ar Dievas musu neatmete?
O taip,Jis visus atmete,nes visi nusidejo.Bet Jis visu ir pasigailejo.Ir yra tik vienas budas realiai priimti ta Jo (pasigailejima)malone asmeniskai,per Jezu Kristu...
Taigi,jei paciam neteko girdeti Dievo Evangelijos,(geros zinios tau asmeniskai)yra daug puikiu krikscioniu kurie mielu noru ja su tavimi pasidalins,nes esme ne tame ar pats esi gejus,ar dar kas nors,o ar asmeniskai pazysti Jezu..
to gejus (2009-12-06 10:13):
Nu zinoma neatmete musu.Atmestu tai butu sakes zinok.Tiktai yra vienas "bet"...Daleiskim as anksciau vogdavau,paleistuvavau arba meluodavau.Jei toks buciau ir budamas tikintis tai mano ateitis butu juoda ir is esmes tai reikstu kad as netikintis,ir dar blogiau reikstu kad esu veidmainis,tad irgi nepaveldeciau Dievo karalystes.Tas pats tinka visiems-gejams irgi.Gejai yra laukiami Dievo,laukiami baznyciose...bet,velgi cia yra keli niuansai.Tikintis gejus jau negali nei buti nei vadintis gejumi,tai yra jei jis tikrai tikintis,tada pasikeicia jo visas gyvenimo budas.Su Dievo malones pagalba jo jau netraukia vyrai.Ir dar daugiau,dazniausiai jis sukuria seima su moterimi,augina vaikus ir pan.Netgi jei ir nesukuria seimos,jis visgi jau nera gejus,nes jame jau nera to nuodemingo uztaiso.Stai tokie yra niuansai...Baznyciose nelaukiamos tik tos idejos,kad gejai paprasciausiai lankytu ir ju gyvenimo budas nesikeistu.Tada jokio tolko is to lankymo,nes jie vistiek eis pragaran.Bet cia liecia visus,netik gejus.Ko gi mes einame sekmadieniais i baznycias?Ar pasitusinti,ar tam kad mus palinksmintu gera muzika,ar su draugais tik susitikt?O gal visgi sitie geri dalykai yra ne tas motyvas?...
gėjus (2009-12-06 01:57):
tai kiek suprantu jūs irgi suprantate kad gėjams kaip ir visiems kitiems yra vietos dieve.ir kad Jis mūsų neatmetė,savo poziuryje
Gejui zinios geros (2009-12-05 23:50):
Ta zodis "nepaveldes" yra kazkoks be rysio ir visiskai netinkamas, nes paveldeti galima tik turta mirusio asmens. Dievas juk niekada nemirs :)
Gejui reiketu suprasti, kad jis zemeje netures visu Dievo karalystes galimybiu, bet eis jis ten, kur ir eina visi tikintieji Jezumi Kristumi.
Gejui reiketu suprasti, kad jis zemeje netures visu Dievo karalystes galimybiu, bet eis jis ten, kur ir eina visi tikintieji Jezumi Kristumi.
to gejus (2009-12-05 21:49):
Visos nuodemes yra mirtinos,kitokiu nera.Kiekviena nuodeme,del kurios neatgailaujame,turi jega mus nusitempt i pragara.Tu gejau viska zinai,viska supranti,todel skaityk Biblija ir jei gali neisivelk i bereikalingus gincus.Buk nuosirdus be abejo,bet tegu tavo nuosirdumas nevirsta cinizmu.To linkiu.
gėjus (2009-12-05 19:35):
Klausimas. jei gėjai nepaveldės dangaus karalystės tai kur jie eis, po savo mirties jei jų nuodėmės nėra mirtinos, apart vienos tos kad jie nesusiderina su moterimis. PRAŠYMAS jei galėtumėt be vulgarumu ir gazdinimų,bei logiškų pamąstymu
zigmas (2009-11-29 23:49):
Prisijungiu prie Daivos K.Labanaktis,Lietuva,nes ir man savo chebra jau reikia guldyti:)
Daiva K. (2009-11-29 23:39):
Zigmui: mano nikai neužšifruoti, minimumas slaptumo :).
To „eko“: argi tai dergimas - saujelė trąšelių nustekentai žemelei? :).
(Labanaktis, Lietuva, ramių pranašiškų sapnų. Net ir mano vaikams jau miegot laikas.)
To „eko“: argi tai dergimas - saujelė trąšelių nustekentai žemelei? :).
(Labanaktis, Lietuva, ramių pranašiškų sapnų. Net ir mano vaikams jau miegot laikas.)
eko (2009-11-29 23:05):
Nu va matai, forumas davė naudą. Apsiravėjai, žiūrėk ir vaisių kokį pribrandinsi. Tik negražu dergti tą vietą kur maitiniesi.
zigmas (2009-11-29 22:56):
Ale jei sumaisytum nikus tai nebesusigaudytum,kuris yra kuris:)
D.K. (2009-11-29 22:52):
gerb. eko, visai neblogai jaučiuosi forume, augu ten jau ne pirmi metai, net ir piktžoles aplink save apsiravėjau - nebijau smulkių moteriškų darbų :D.
eko (2009-11-29 22:47):
Iki TŽ forumo daaugti reikia D.K. mielas.
D.K. (2009-11-29 22:32):
Teisingai, burba. Net TŽ forume atsirado nerašyta taisyklė: kalbėkit paprastai, t.y., nekiškit Rašto. Tai ir yra Evangelijos gėdymasis. Kitas dalykas, kai Biblija cituojama aklai, „špaguojantis“.
Geriau jau gėdytis visko, išskyrus Evangeliją, nes tai - reali kryžiaus jėga, išlaisvinanti nuo bet kokio tipo paleistuvystės - nesvarbu, tai trauka savo lyties asmeniui ar žavėjimasis tuo, kuo Dievas nesižavi.
Geriau jau gėdytis visko, išskyrus Evangeliją, nes tai - reali kryžiaus jėga, išlaisvinanti nuo bet kokio tipo paleistuvystės - nesvarbu, tai trauka savo lyties asmeniui ar žavėjimasis tuo, kuo Dievas nesižavi.
uola (2009-11-29 22:30):
Va,burbai galiu tik pritarti...:)
D.K. (2009-11-29 22:26):
Žmogui, pasivadinusiam „gėjumi“:
Konstatuojat faktą, kad moterys tapo vyriškos, o vyrai - moteriški? Kokia išeitis tada? Kas geriau - kiekvienam prisiimti atsakomybę už savo lytį ir leistis Dievo keičiamam (atitinkamai: moteriškėti arba vyriškėti) ar susitaikyti su tuo ir plaukti pasroviui, palaikant iškrypusį pasaulį?
Aš moteris (žinau, kad komentaruose mano mąstymas gan vyriškas, atsiprašau, būsiu kuo švelnesnė :)), ir man vienodai patinka tiek Mortos, tiek Marijos vaidmuo.
Konstatuojat faktą, kad moterys tapo vyriškos, o vyrai - moteriški? Kokia išeitis tada? Kas geriau - kiekvienam prisiimti atsakomybę už savo lytį ir leistis Dievo keičiamam (atitinkamai: moteriškėti arba vyriškėti) ar susitaikyti su tuo ir plaukti pasroviui, palaikant iškrypusį pasaulį?
Aš moteris (žinau, kad komentaruose mano mąstymas gan vyriškas, atsiprašau, būsiu kuo švelnesnė :)), ir man vienodai patinka tiek Mortos, tiek Marijos vaidmuo.
burba (2009-11-29 22:23):
o kas yra pilnas pazinimas,jeigu rasto vietos yra tuscias.Prieinam iki to,kad bijom cituot Rasta,...nes tai tuscias pazinimas,o musu fantazijos nera tucios.Dievo zodis atnesa sviesa,o ne musu fantazijos.palikim farizejus ramybej,nes jie cia ne prie ko.Tikra Dievo baznycia nei didziuojasi pries ka nei ka dauzo rozanciais ar rengia demonstracijas. Ji skelbia evangelija:atgailaukit ir tikekit ir neskit vaisius rodancius atgaila.
| | < 1 > | | 2 | | 3 | | 4 | | 5 | | 6 | | Kitas >> |