Didžiuotis ar atgailauti?
Rašyti komentarą gali tik prisijungę lankytojai. Prisijungti
Miegapele (2009-11-26 00:35):
Deja taip - negausi :) Nebe viduramziai, indulgenciju nieks nebedalina nei uz pinigus, nei uz kokius nors gerus darbus (nebent musulmonai uz dzihada).
? (2009-11-26 00:26):
Yra ir blogu ziniu gejams-jei netgi neturi organo :) taciau geidi brolio-nusidedi.Tad velgi negausi bilietuko i paradise.
Miegapele (2009-11-26 00:19):
As geriau be sarkazmo: is tikruju nuodeme yra praktikuoti homoseksualizma, o ne jausti pagundyma, kaip ir kiekvienai nuodemei. Kita vertus, kaip ir su istvirkavimu arba svetimavimu, Jezaus standartai aukstesni, Jis sako, negeisk ir neziurek gasliai. Taciau buti gundomam nera nuodeme. O pastaruoju metu vyksta tiek daug homoseksualizmo propagandos ir taip stengiamasi tai netgi puoseleti (kaip, beje, ir kitoki nesantuokini lytini gyvenima), kad jaunas zmogus tikrai gali pasiklysti ir nebesusivokti savo jausmuose/polinkiuose ar buti uzvestas ant neteisingo kelio. Baznycia neniekina geju, bet turi kalbeti tiesa. Straipsnyje tai graziai ir teisingai pasakyta. Ir, beje, straipsnis ne apie gejus, o apie puikybe ir isdidima.
gejams (2009-11-26 00:02):
Turiu geru ziniu gejams. Kai gejui nebestoves, jis taps nekaltu gejumi ir paveldes Dievo karalyste, nes nuodeme ne vadinti save gejumi, o atlikti akta.
uola (2009-11-25 23:00):
"Gejui":
Viska sverti reikia Dieviskomis svarstyklemis.Sveriam geju,sveriam vagi,=lygu vienodam svoriui.Aisku,jei jie neatgime ir neturi savyje Dieviskos gyvybes.
Gejus atgimsta,vagis ne.Vel sveriam,ir si karta gejus nusveria,-Dievo naudai,nes jame jau Dieviska gyvybe...taigi,o kokias naudoja svarstykles kiekviena bendruomene,tai jau cia reiketu asmeniskai nueiti i kiekviena ir buti pasvertam,kad suzinotum...:)Nors Dievas neleidzia naudoti skirtingu svarstykliu.
Kol zmogus neatgimes,Dievui nesvarbu,koks jis,ka jis daro ir pan.Jis ne tiek ziuri i visas tas nuodemes ir nukrypimus bei iskrypimus,kiek Jis ziuri i tai,ar zmogus itikes i Jezu,ar ne.Nes,netiketi Jo Sunumi,- tai didziausia nuodeme.Ir butent Jis teis netikincius uz sia NUODEME,o ne uz nuodemes...
Kai zmogus itiki Kristu ir atgimsta,jis yra nuplautas,pasventintas ir isteisintas V.Jezaus Kristaus vardu ir Dievo Dvasia (1Kor.6,11) ir jis jau pats sau nebepriklauso,todel jau nebegali elgtis taip,kaip elgesi iki atgimimo,o jeigu jis visgi gyvens pagal kuna,tai nepaveldes Dievo karalystes,bet pats neprazus amzinai.
Kagi,reziumuojant gaunasi stai kas:iki zmogaus atgimimo,Dievas mato tik vienintele jo nuodeme,-netikejima Jo Sunumi.
Po atgimimo,Jis jau rimtai ziuri i kiekviena nuodeme,netgi neatleidimas broliui gali kainuoti labai daug...
Viska sverti reikia Dieviskomis svarstyklemis.Sveriam geju,sveriam vagi,=lygu vienodam svoriui.Aisku,jei jie neatgime ir neturi savyje Dieviskos gyvybes.
Gejus atgimsta,vagis ne.Vel sveriam,ir si karta gejus nusveria,-Dievo naudai,nes jame jau Dieviska gyvybe...taigi,o kokias naudoja svarstykles kiekviena bendruomene,tai jau cia reiketu asmeniskai nueiti i kiekviena ir buti pasvertam,kad suzinotum...:)Nors Dievas neleidzia naudoti skirtingu svarstykliu.
Kol zmogus neatgimes,Dievui nesvarbu,koks jis,ka jis daro ir pan.Jis ne tiek ziuri i visas tas nuodemes ir nukrypimus bei iskrypimus,kiek Jis ziuri i tai,ar zmogus itikes i Jezu,ar ne.Nes,netiketi Jo Sunumi,- tai didziausia nuodeme.Ir butent Jis teis netikincius uz sia NUODEME,o ne uz nuodemes...
Kai zmogus itiki Kristu ir atgimsta,jis yra nuplautas,pasventintas ir isteisintas V.Jezaus Kristaus vardu ir Dievo Dvasia (1Kor.6,11) ir jis jau pats sau nebepriklauso,todel jau nebegali elgtis taip,kaip elgesi iki atgimimo,o jeigu jis visgi gyvens pagal kuna,tai nepaveldes Dievo karalystes,bet pats neprazus amzinai.
Kagi,reziumuojant gaunasi stai kas:iki zmogaus atgimimo,Dievas mato tik vienintele jo nuodeme,-netikejima Jo Sunumi.
Po atgimimo,Jis jau rimtai ziuri i kiekviena nuodeme,netgi neatleidimas broliui gali kainuoti labai daug...
nujau (2009-11-25 22:39):
Gerbiamas gejau.Zinoma gyevnime gali daug ko atsitikt,net as,seimos galva ir tevas ,galiu tapt gejumi-niekas nera garantuotas del ateities.Cia as ir juokauju ir kartu ir ne.Nes juokai juokais bet zmogui,kuris kencia del savo nuodemes kuria pats ir pasirinko beje,nera saldu ir juokinga.Bet is kitos puses,teigti kaip tu sakai "taip jau išėjo gyvenime kad aš toks",kenteti ir apsimesti laimingu-yra didziausia nesamone.Daznai zmones mano,kad negali pasikeist.Ir is dalies jie visiskai teisus-be Dievo isikisimo jie nieko absoliuciai negali.Gal ir tu nuleidai rankas-et as toks esu ir toks mirsiu,vaidinsiu laiminga.Na,kad mirsi tai as tau garantuoju 200 proc.Visi mirsim.O kas po to?Pagalvojai?Tai ar laimingas tu,zinodamas Dievo nuomone apie savo gyvenimo buda?Mokslininkai ir psichologai isgalvoja visokiu teoriju apie tai,kad tokiems kaip tu,neimanoma pasikeist,atitinkamos visuomenes dalys finansuoja panasiu uzsakomuju "tyrimu" eiga(ir ju "rezultatai" turi buti palankus tik joms),lobistines homoseksualu bendruomenes dideliu pinigu sumu pagalba prastumia atitinkamus istatymus,kas liecia homoseksualu "seimas",vaiku isivaikinima(tvirkinima) ir tt.Cia galima ir netesti toliau.Tau ir tokiems kaip tu yra ir bus teigiamas melas apie tai,kad jus esate normalus.Net kai kuriose "krikscioniskose" pseudobendruomenese tau gali teigti,kad tau nereikia atgailauti-tiesiog dziaukis gyvenimu su Dievu,slovink Ji ir viskas ok.Ten is taves nebus reikalaujama svento gyvenimo budo.Va tu pats ir sakai-noriu tiesog ateiti,paslovinti ir viskas...Absurdiskai skamba zinok.O kuo tu paslovinsi Dieva?Savo nuodeme?Uz ka Jam dekosi?Negi kad esi gejus?Kuo remiantis tu slovimsi Dieva?Kazkokia zinok absurdiska iskreipta krikscionybe gaunasi,jei daryt tai kaip tu siulai-tiesiog lankyt baznycia nenorint keistis ir neatgailaujant del nuodemes.Va taip tiesiog lankydamas tu gali tiesiog papult i ta vieta,kurioje nera Dievo,bet yra amzinos kancios.Tai vieta apie kuria ir kalba Dievas per Biblija,kai turima omeny ivairiausio plauko nusidejeliai,tarp kuriu yra ir homoseksualistai.Tokie Dievo karalystes nepaveldes...Absoliuciai visi kurie neatgailavo del savo nuodemiu ir nesisauke Kristaus atleidimo,patenka i ta vieta...Negi nori ten?Apsispresk pats.Nes nera tarpiniu variantu(tipo lankau baznycia bet neatgailauju ir vistiek patenku i dangu)-bet yra tik arba-arba...Pasirinkimas yra tavo.Sekmes pasirenkant teisingai.
gėjus (2009-11-25 19:38):
va tai patarimu tai paaiškinimų,visokiausių,bet aš taip gyvenu ir aš laimingas,taip jau išėjo gyvenime kad aš toks,bet ar privalau jums teisintis ir įrodinėt,kad.tik va įdomiau kas baisiau prieš dievą ar aš kuris pasmerktas apaštalo laiško,ar jus kurie pamokot ar parodot.kiek pamenu ten ir apie mokytojus rašo. klausimas ar lietuviška krikščioniška bendruomenė pasiruošus teisingai sverti.;)
"gėjui" (2009-11-25 18:19):
o tai tu vaikštai kokią etiktetę užsiklijavęs ar gal kokį plakatą su atitinkamu užrašu visur nešiojies iškėlęs, kad atskiro leidimo užeiti į bažnyčią prašai?
> gejus Zigmui (2009-11-25 15:08):
Zigmai issiblaivyk. Cia as parasiau gejui nikas ">gejus", o ne gejus.
Labai lengva uzsipulti ir sutrinti gejus, kai ju yra vienetai. O jus TZ uzsipulkit alkoholikus kuriu yra šimtai tukstanciu, kurie nesa begaline zala. Drasus jus cia kovotojai pries gejus, smulkmena tie gejai palyginus su kitomis blogybemis i kurias uzsimerkiat.
Labai lengva uzsipulti ir sutrinti gejus, kai ju yra vienetai. O jus TZ uzsipulkit alkoholikus kuriu yra šimtai tukstanciu, kurie nesa begaline zala. Drasus jus cia kovotojai pries gejus, smulkmena tie gejai palyginus su kitomis blogybemis i kurias uzsimerkiat.
zigmas (2009-11-24 23:27):
"gejus":
"ar TŽ yra pasiruošus pagelbėti man be pamokslu apie atgaila"
"gejus":
" TŽ tikrai ne. Cia greiciau pakes vagi ar paleistuvi, ar girtuokli, bet ne geju."
Bet pats ir veidmainis esi,cia klausi ar "TZ yra pasiruoses pagelbeti.." bei" ar TŽ yra pasiruošus pagelbėti man be pamokslu apie atgaila"
ir cia pat pats atsakai,kad jie taves nepakes..:)
Zodziu vaikine,klausimas tau:
Ne ar TZ yra pasiruose paciam pagelbeti,o ar tu pats is viso, nori tos pagalbos ir apie kokia cia pagalba pats kalbi?
"ar TŽ yra pasiruošus pagelbėti man be pamokslu apie atgaila"
"gejus":
" TŽ tikrai ne. Cia greiciau pakes vagi ar paleistuvi, ar girtuokli, bet ne geju."
Bet pats ir veidmainis esi,cia klausi ar "TZ yra pasiruoses pagelbeti.." bei" ar TŽ yra pasiruošus pagelbėti man be pamokslu apie atgaila"
ir cia pat pats atsakai,kad jie taves nepakes..:)
Zodziu vaikine,klausimas tau:
Ne ar TZ yra pasiruose paciam pagelbeti,o ar tu pats is viso, nori tos pagalbos ir apie kokia cia pagalba pats kalbi?
Lincik (2009-11-24 22:42):
Gejau, jei nuoširdžiai šlovinsi ar melsieji tai bet kuri bendruomenė turėtų tavęs neišstumti. Galbūt TŽ-yje yra didesnė tikimybė bešlovinant kartu su jų choru tavo širdžiai sudužti, o tada tau nereikes nei vyro, nei moters, pasijusi kaip eunuchas. Ir jei toliau nuoširdžiai melsiesi ir šlovinsi Dievą, tai ateis metas, kai suprasi, kad nori būti Kristaus nuotaka. Bet jei nori eiti į TŽ tik šiaip padainuoti, akis paganyti, tai Dievo Dvasia tau negalės patarnauti. Niekur. Garbinti Dievą reik ne Jeruzalėje ant kalno, ne katedrose, ne TŽ... bet dvasioje ir tiesoje. Jei tokioje nuostatoje esi, nuoširdūs tikintieji TŽ-je neturėtų tavęs atstumti, nes jie tiki kad Dievo dvasia keičia gyvenimus.
> gejus (2009-11-24 21:50):
TŽ tikrai ne. Cia greiciau pakes vagi ar paleistuvi, ar girtuokli, bet ne geju.
zigmas (2009-11-24 21:48):
O ko pats lauki,ar kazkokio ypatingo pakvietimo?
Jei "..norisi pasimelsti,paslovinti Kristu.." TZ durys tokiems kaip pats gi nera uzrakintos.Dievas nera saliskas ir Kristus mire uz visus nusidejelius.
Jei "..norisi pasimelsti,paslovinti Kristu.." TZ durys tokiems kaip pats gi nera uzrakintos.Dievas nera saliskas ir Kristus mire uz visus nusidejelius.
gėjus (2009-11-24 20:37):
aš ne pagalbos ieškau ne kursu ir ne gydymu ir jusu diagnoziu.man tik norisi pasimelsti,pašlovinti kristu be nie kieno požiurių ar nuomonių.ar TŽ yra pasiruošus pagelbėti man be pamokslu apie atgaila
zigmas (2009-11-24 15:13):
Aciu.Puikus straipsnis.Homoseksualams reikia atgailauti,o ne pamokslauti.O krikscionims,jei jie is tikro panasus i Ji,reikia kalbeti tiesa su meile,nes Jis tam ir atejo,kad kalbetu,ir apreikstu mums tiesa,o ne pataikauti zmonems ju nelaimese.Taip jie is to neissigelbes,o tik dar labiau iklims.Nes kalbeti taip kaip jie kalba,tokiame lygije,reiskia sutikti su jais,o ne su Juo.
„Jeigu Dievo nėra, tada viskas galima".Man asmeniskai sitie paprasti zodziai daugiau dvelkia giliu apreiskimu ir laisve,nei nuodeme,ir mirtimi.Bet cia aisku priklausomai kas juos skaito ir supranta,ar atgimes is auksto,ar dar mires,zmogus.Bet cia as,o ne autorius,juos istraukiau is sio str.konteksto.
Dar karta aciu uz sita str.
„Jeigu Dievo nėra, tada viskas galima".Man asmeniskai sitie paprasti zodziai daugiau dvelkia giliu apreiskimu ir laisve,nei nuodeme,ir mirtimi.Bet cia aisku priklausomai kas juos skaito ir supranta,ar atgimes is auksto,ar dar mires,zmogus.Bet cia as,o ne autorius,juos istraukiau is sio str.konteksto.
Dar karta aciu uz sita str.
normalus (2009-11-23 23:21):
Aciu bratkai Tomui uz faina straipsni.O gejai aisku yra laukiami pvz ir TZ.Aisku ne tam,kad cia surastu gera priedanga savo nuodemei toliau plisti,bet kad sauktis Jezaus,kad Jis atleistu jiems ir padetu atsikelt is sito liuno.Tai kad jei cia btz virtualiai lankosi nors vienas gejus,tai pasakykit saviskiams,kad jus priimtini Dievui.Bet nesupraskit neteisingai-TZ nera ir nebus homoseksualiu "krikscioniu" klubas.Cia ateinama ieskant Dievo o ne bandant prastumt savo neauskius tikslus.Tad tegu baznycia buna tuo,kam jinai ir skirta-bendruomene tu kuriuos nuplove Avinelio kraujas.
to gejus (2009-11-23 21:55):
tai,kad tu nei gejus,nei melstis nori.Taip,kad neisdege reikaliukas,ar ne?
jyd (2009-11-23 21:44):
Aišku,kad galit melstis t.ž.pamaldose,pasimelsim išlaisvinimo malda už tave gejau,jei norėsi.
gėjus (2009-11-23 18:48):
o mus i jūsų tarpą ar priimtu .mes irgi norim kažkur pasimelst.
| << Ankstesnis | | 1 | | 2 | | 3 | | 4 | | 5 | | < 6 > | | |
Šiame
Ganytojo numeryje:
Ganytojo numeryje: