„Melskitės taip..."
Rašyti komentarą gali tik prisijungę lankytojai. Prisijungti
tbaHVcohMWMOMzakfAL (2009-09-17 03:16):
asgw3.txt;4;15
HKFOicxjtkS (2009-09-17 03:16):
asgw3.txt;4;15
zJfnZYgj (2009-09-17 03:16):
asgw3.txt;4;15
justas (2007-10-15 11:49):
Štai kaip būna, kai dėstai tai, kuo pats netiki... O tada, kai tai neveikia, kaltas esi ne pats, o "kiti"... Viskas kyla iš netikėjimo...
Apolas (2007-10-14 22:26):
Tau vakar jie patiko, šiandien nebepatinka, ryt gal vėl patiks. Kas tave supaisys.
lloyd (2007-10-14 14:51):
beto pasigilink į tai kaip jie aiškina atpirkumą, taipogi ir mųūsų bendruomenėje buvo panašiai dėstoma. ir kaip gaila - kad ir pats asmeniškai prie to buvau prisidėjęs,nagrinėjau ir dėsčiau ląstelėje.
llloyd (2007-10-14 14:49):
jų yra jų žurnaluose ir audio yrašuose kuriuos aš prieš kelis metus išmeečiau, ištryniau vat žinok ,kad buvau gavęs ir 80 bei 90 laidos.ten jų sočiai.ate.nes tau brolau tik ginčai rūpi.
Apolas (2007-10-14 09:04):
Paskubėjai ir klimpsti vis giliau. Štai šių misijų tikėjimo išpažinimai: http://www.kcm.org/about/faith_statement.php
http://www.bennyhinn.org/aboutus/faithstatement.cfm
Nė vieno tavo išvardinto dalyko ten nėra.
http://www.bennyhinn.org/aboutus/faithstatement.cfm
Nė vieno tavo išvardinto dalyko ten nėra.
lloyd (2007-10-13 18:30):
Visa tai galima rasti jų straipsniuose, žurnaluose,audio.ir tai bendra visiems F M lyderiams.bet manau tu tai žinai neblogiau už mane.sudiev
lloyd (2007-10-13 18:27):
3.Soterologija. Visiškai iškreipta Kristaus auka.Mokoma, kad Kristaus fizinės mirties ant kryžiaus neužtenka, kad Jis turėjo prisiimti nuodėmės prigimtį ant kryžiaus, kentėti šėtonui pragare ir atgimti iš naujo – tarsi nusidėjėlis koks.
lloyd (2007-10-13 18:24):
2.Antropologinis dalykas. Žmogus sudievinamas - turėdamas tikėjimą gali „kurti“ kaip Dievas. Naudojami terminai, kaip „mažesnis dievas“ ir kažkas panašaus.
lloyd (2007-10-13 18:23):
1.Nebibliška tikėjimo samprata. Tikėjimas suvokiamas panašiai kaip metafizinė jėga, kurio pagrindu galima materializuoti tai ko geidi. Tikėjimo objektu tampa pats tikėjimas, bet ne Dievas ir Jo Evangelija. Pridurčiau čia garsų „positive confession“mokymą.
lloyd (2007-10-13 18:19):
nežnau kuo aš įžeidžaiu Benny Hinn, Keneth Copeland ar Keneth Hagin.necenzūriniais nevadinau.tikrai nenorėčiau eiti į asmeniškumus ir baigti viską.bet bent glaustai pateiksiu to ko nori Apolai
Adminas (2007-10-13 17:20):
Gerbiami forumo dalyviai.
Noriu pastebėti, jog komentarai pakrypo visai ne ta linkme, tai yra nueita į asmeniškumus ir pamiršta straipsnio tema.
Noriu pastebėti, jog komentarai pakrypo visai ne ta linkme, tai yra nueita į asmeniškumus ir pamiršta straipsnio tema.
. (2007-10-13 14:34):
Liaukites.Skaudinate Jėzų.Iškeliate vieną dalyką,užmiršę kitus ne mažiau svarbesnius.
Apolas (2007-10-13 13:21):
Pasisakei įžeidžiai Benny Hinn, ir Keneth Copeland atžvilgiu. Todėl tu turi aiškintis, o ne aš. Jei negali suregzti nė vieno argumento savo teiginiams apginti, tada siūlyčiau viešai atsiimti žodžius. Tik tiek.
dar.. (2007-10-13 10:27):
6. Kaip aš ir kiti galėtume tai pritaikyti mūsų asmeninėse, aktualiose gyvenimo situacijose. Apie kokį dabartinį žmogaus stovį ar būklę kalba ir kuo ragina tikėti bei kaip elgtis.
dar.. (2007-10-13 10:25):
4. Kaip tai siejasi su Kristaus gelbstinčiu darbu ir kaip tą tekstą nušviečia Jėzaus evangelija.
5. Kokias patirtis ar išgyvenimus per šį tekstą norima pažymėti, paaiškinti ar norima sukurti ar išsaugoti. Koks pagrindinis tikslas glūdi tame, kas čia užrašyta.
5. Kokias patirtis ar išgyvenimus per šį tekstą norima pažymėti, paaiškinti ar norima sukurti ar išsaugoti. Koks pagrindinis tikslas glūdi tame, kas čia užrašyta.
dar.. (2007-10-13 10:24):
galiu pateikti pavyzd. kaip skaityti ir ieškoti tiesos.bet kažin ar ji tau rūpi...
1. Ką iš tikrųjų perskaityti žodžiai reiškia – kokia jų tiesioginė prasmė.
2. Kaip šį tekstą nušviečia kitos Šv. Rašto vietos. Kaip ir kur tai sutinka su visuotiniu Bibliniu apreiškimu.
3. Ką moko apie Dievą ir žmogų, ryšium su Dievu
1. Ką iš tikrųjų perskaityti žodžiai reiškia – kokia jų tiesioginė prasmė.
2. Kaip šį tekstą nušviečia kitos Šv. Rašto vietos. Kaip ir kur tai sutinka su visuotiniu Bibliniu apreiškimu.
3. Ką moko apie Dievą ir žmogų, ryšium su Dievu
dar.. (2007-10-13 10:19):
ir ar tikrai tau rūpi atsakyma??!!Apolai?jei taip - tai geriausia pats skaityk Bibliją ir galėsi palyginti, nes B.Hinn,Copeland, K.Hagin mokymo teiginiams ir jų palyginimams čia neužtenka vietos.
| | < 1 > | | 2 | | Kitas >> |
Šiame
Ganytojo numeryje:
Ganytojo numeryje: