Русский | English
Į ką panaši šeima?

Rašyti komentarą gali tik prisijungę lankytojai. Prisijungti

Apolas (2007-11-09 00:43): 2 klasės mokinys: mokytojau 2x2 nelygu 5. Jūs lentoje padarėte klaidą! O mokytojas: Tylėk pypuk, kiek esi matematikos olimpiadų laimėjęs? Kiek straipsnių tarptautiniuose leidiniuose paskelbęs? Siaubas būtų ne mokykla. Pasitempk, nelįsk į asmeniškumus ir kitas postas ne toks siaubingas bus.
Apolai (2007-11-09 00:42): 2 klasės mokinys: mokytojau 2x2 nelygu 5. Jūs lentoje padarėte klaidą! O mokytojas: Tylėk pypuk, kiek esi matematikos olimpiadų laimėjęs? Kiek straipsnių tarptautiniuose leidiniuose paskelbęs? Siaubas būtų ne mokykla. Pasitempk, nelįsk į asmeniškumus ir kitas postas ne toks siaubingas bus.
Apoliukui (2007-11-05 22:52): Apolai, matosi iš tavo komentarų, kad dediesi protingesniu už visus pastorius ir pamokslininkus kartu sudėjus. Komentuoji, komentuok, tik būk tu ŽMOGUS, paskaityk pats savo "komentarus" prieš komentuodamas. Gal galėtum patalpinti nuorodą, kur yra tavo straipsnių? Tikiuosi tavo straipsniuose pezalų nebūna.
Apolas (2007-11-01 14:14): Jei jau žmonės kūrė puslapį ir ragina komentuoti straipsnius, tai reikia tai ir daryti. Nebijoti ijungti savo mastyklę. O tai visai nuobodu darosi, per pamokslus tik klausome. Už tai čia plati erdvė diskusijoms. Prikalbėjai sapnų, tai būk malonus pasiaiškink, nes mums pagal tuos vėjus gyventi reikia.
. (2007-10-31 23:27): ta "kita druska" ir yra pasaulis, kuris skatina garbinti visokias nesamones
(2007-10-31 23:09): iš taves Apolai išeitu neblogas fariziejus.Labai gerai moki sugauti kalboje. Gal tai tavo pašaukimas buti druska druskai ir šviesa šviesai. Išvalyti pamokslininkus nuo neapgalvotų pasakymų. Tau gal geriau matosi. Kaip ten bebutų iš bet kokios kritikos galima pasimokyti
Apolas (2007-10-30 23:33): O tu norėtum, kad atsirastų kokia "kita druska", kuri neleistų tau eiti į bažnyčią melstis, o lieptų kokį nors "Smurfą pedofilą" garbinti?
Apolas (2007-10-30 23:30): Na tada jau visiški ragai. Jei viena brangakmenio pusė rodo, kad reikia turėti vieną žmoną, o kita, kad daug moterų. Tai kas čia do brangakmenis? Ir kuom mano "interpretacija" blogesnė už autoriaus. Jis gi nerašo kuom remdamasis taip teigia. Tiesio jam toks "šalas" užėjo, tai ir kalba.
jis (2007-10-30 22:54): Apolui. Kažko nesigirdi ,kad kas iš krikščionių atviru tekstu bartų pasaulietį dėl jo nesantuokinio gyvenimo. Greičiau tyli kaip pelės po šluota, nesako savo nuomones ir gėdijasi savo įsitikinimų-kad tik kas nepavadintų sektantu. Taip ir išsidvokia druska
apolui (2007-10-30 22:29): Kodėl tu nori supinti visus palyginimmus apie dangaus karalystę į vieną kamuolį. Kiekvienas palyginimas(Mt 13 sk.) atskirai paemus neturi jokio ryšio. Todėl Jėzus prie kiekvieno palygimo pažymi , kad tai apie dangaus karalystę. Tai kaip skirtingos to pačio brangakmenio pusės, kurų viena gali atsispindėti ir šeimoje
Apolas (2007-10-30 10:01): Ar Biblija, ar Blavatskajos "mokymai" netikinciam yra vienodo rango pezalai. Todėl pasakyti: -pasaulieti, kuris gyveni susimetęs, tuokis, nes taip sako Biblija! yra tas pats kas tau pasakytų "-sektante, marš į barą prisilakti, nes taip mes visi čia esame pratę". Tikriausiai neitum to daryti, tai kodėl kitų atžvilgiu taip elgemės?
Apolas (2007-10-30 09:53): Jėzus lygina dangaus karalyste su perlu. Toliau jis lygina ją su tinklu užgriebiančiu daug žuvų.
Jei A=B ir A=C, tai B=C. Autorius teigia: santuoka=perlas; tada santuoka=tinklui su daug žuvų. "Daug žuvų" supranti? daug... Tai arba daug moterų reikia bandyti, arba žmonų. Aš tik seku jo logika.
Apolui (2007-10-29 23:08): Tuo labiau- jei žinot, kad ne apie tai Jezus kalba, kam rašineti nesamones.
Apolui (2007-10-29 22:53): Norėdamas primesti SAVO logiką, kad Jezus ragina isbadyti daug moterų kraipote Dievo Žodį ir negerbete daugelio tikinčių,( nebutinai išsilavinusių), susituokusiu porų, kurios susikuria ir vertina pastovius ryšius.
lloyd (2007-10-29 19:10): man užtenka proto ir tikėjimo suvokti ir pripažinti tai.tik tiek.nesiginčysiu su tavim toliau, nors ir demonstruosi savo intelekto aukštumas
lloyd (2007-10-29 19:07): santuoka suvoku kaip sandorą, kuri taip pat mane ir įpareigoje mano partneriui.kad netinkitys tai niekina ar jų neįtikina Bibliniai argumentai, tebūnie.
lloyd (2007-10-29 19:04): man ne pezalai apolai.neaiškinsiu ir nesiginčysiu su tavim kodėl.man yra savarbiausi - kad būtent taip moko apie dviejų žmonių gyvenimą kartu Biblija
Apolas (2007-10-29 09:53): Vienintelį ką išspaudėte, tai "tuoktis reikia, nes taip sako Dievas". Netikinčiam, toks pasakymas yra ne daugiau kaip pezalai. O ir krikščionims pezalai, nes jie patikrina jūsų propoguojamas vertybes praktikoje ir mato kur pelai, o kur grūdai. Kas tikra, o kas iliuzija.
Apolas (2007-10-29 09:45): Statistika tokia: 50% susituokusių, tame tarpe ir krikščioniškų šeimų (kurios pripažįsta dvasines vertybes) išsiskiria. Todėl jūsų išvada, kad poros skiriasi vien dėl materialistinės pasaulėžiūros nieko verta.
Apolas (2007-10-29 09:39): Antra, jūsų tonas yra nepagarbus netikinčiųjų atžvilgiu. Vien "sumetus skudurus" ir "cheminė reakcija" ko verti. Yra daug netikinčių, išsilavinusių, nesusituokusių porų, kurios susikuria ir vertina pastovius ryšius.

| < 1 >  2  Kitas >>

© 1988-2012  Krikščionių bendrija TIKĖJIMO ŽODIS